Vipp901

Køkkenarmatur

Køb online

$ 875,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp901

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp køkkenarmaturet er udført i massivt, børstet, rustfrit stål med et separat greb, og er udstyret med en svingtud og praktisk udtræksbruser. Armaturet er udstyret med tekniske finesser såsom en kalkresistent perlator og en keramisk kartusche, som med et minimum af vedligeholdelse sikrer et drypfrit armatur og en jævn vandstråle.

MATERIALER
Massivt børstet rustfrit stål

ELEMENTER
Separat betjeningsgreb, svingtud, udtræksbruser

FARVE
Rustfri stål

'Udgangspunktet for designet af Vipps køkken- og badarmaturer var et fokus på funktionalitet, et kvalitativt materialevalg og et enkelt formsprog, der ville passe til de fleste køkkener og badmiljøer.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.
Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser