Vipp982

Badmodul, medium

Køb online

$ 5.400,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp982

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp982 badmodul er et mellemstørrelse badmodul og er ideelt til badeværelser, hvor der er brug for opbevaringsplads. Vipp badmodulet fås i tre størrelser og er fremstillet i pulverlakeret aluminium og stål med en bordplade i holdbart DuPont Corian®.

INKLUDERET MED VIPP982 BADMODUL, MEDIUM
Integreret vask i DuPont Corian®
Vipp906 badarmatur i rustfrit stål med separat greb
Tre skuffer

MATERIALER
Pulverlakeret aluminium og stål, rustfrit stål, DuPont Corian®

DIMENSIONER
127 (L) x 46 (D) x 38 (H) cm

FARVE
Hvid

'Siden Holger Nielsen designede Vipp spanden i 1939, har Vipp produceret funktionelle produkter til badeværelse og køkken. Det var længe vores drøm at udvide vores badeværelseskoncept med et badmodul, der matcher vores accessories i form og funktion' - Kasper Egelund, CEO hos Vipp og barnebarn af Holger Nielsen.

VEDLIGEHOLDELSE AF DUPONT CORIAN® BORDPLADE
De fleste pletter kan fjernes ved brug af en fugtig klud med en mild fedtfri sæbe. Til genstridige pletter anvendes en skuresvamp med sæbe eller ammoniak-baseret overfladerens i cirkulære bevægelser. Husk at rengøre hele overfladen fra tid til anden for at undgå en ujævn finish.

Brug ikke acetone, terpentin eller andre stærke kemikaler på overfladen, da det kan skabe permanent skade. Efter 5-10 års brug kan det være nødvendigt at give din DuPont Corian® en professional oppudsning for at genskabe den oprindelige finish. Kontakt dit lokale DuPont kontor for yderligere information. For flere anvisninger, besøg www.dupont.com.

VEDLIGEHOLDELSE AF RAMME OG SKUFFE FRONTER
Hold badmodulets overflade ren og tør. Brug en fnugfri klud eller blød børste med varmt vand og en mild sæbe til daglig rengøring.

Brug alkohol eller glasrens til fjernelse af genstridige pletter. Følg derefter vejledningen for vedligeholdelse ovenfor.

VEDLIGEHOLDELSE AF RUSTFRIT STÅL
Hold vandhanen i rustfrit stål ren og tør. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt. Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål, så overfladen bliver vand- og smudsafvisende. Dette gør den almindelige rengøring med en fugtig fnugfri fiberklud lettere.

Husk ikke at bruge klorholdige/slibende rengøringsmidler, da dette kan skade overfladen.

Rustfrit stål, der har stået længe med kalkpletter, kan rengøres med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt, der bruges en blød svamp, for ikke at beskadige den børstede overflade.
Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let-slibende rengøringsprodukt egnet til rustfrit stål. Rengøringen skal følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre på den oprindelige polering af overfladen. Til fedtpletter anvendes sprit eller glasrens. 

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser