Vipp9

Sæbedispenser

Køb online

$ 139,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp9

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp sæbedispenseren er et funktionelt produkt til dit badeværelse eller køkken, og er er karakteriseret ved det samme formsprog og materialevalg som Vipp pedalspanden. Vipp sæbedispenseren har en solid krop og en specialfremstillet pumpe, der sikrer en mådeholden mængde sæbe.

MATERIALER
Pulverlakeret stål, rustfrit stål, gummi  

DIMENSIONER
13 (H) x 8 (Ø) cm
Vol. 400 ml 

FARVER
Sort, hvid

'Vipp sæbedispenseren er designet med et relativt stort pumpehoved for at muliggøre nem énhåndsbetjening. Samtidig er produktets tyngde holdt mod bunden og gummibunden optimeret i størrelse for at sikre, at dispenseren kan stå fast på forskellige overfladetyper.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

Hvis sæbedispenseren ikke virker, kan det skyldes sæberester i pumpemekanismen. Fyld dispenseren med varmt vand og pump det gennem dispenseren for at løse problemet. Vi anbefaler at rengøre produktet med varmt vand, før der påfyldes ny sæbe.

PLEJE AF PULVERLAKEREDE OVERFLADER
Hold pulverlakerede overflader rene og tørre. Brug en fnugfri fiberklud/blødbørste med varmt vand og en mild sæbe til almindelig rengøring af både ru og glatte pulverlakerede overflader. For en grundig rengøring aftages gummidele og påsættes igen efter grundig aftørring.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter på ru (sorte) pulverlakerede overflader: Brug en fnugfri fiberklud og en mild kalkfjerner egnet til lakerede overflader. Rens med vand og aftør produktet.

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.

Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Silikonespray kan påføres for en flot finish.

Se Videoen

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser