Vipp17

Pedalspand 30 Liter

Køb online

$ 499,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp17

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp 17 pedalspanden er en 30 liters skraldespand. Pedalspanden er udstyret med et låg af rustfrit stål, en dæmpemekanisme, som får låget til at lukke i en blød og lydløs bevægelse, samt en gummiring, der garanterer lufttæthed. Kroppen er fremstillet i pulverlakeret stål og skjuler den udtagelige inderspand i galvaniseret stål. En gummiring i bunden sørger for at sarte overflader skånes.

DESIGN 
Holger Nielsen, 1939

MATERIALER
Pulverlakeret stål, rustfrit stål, gummi

DIMENSIONER
72 (H) x 30 (Ø) cm (diameter målt ved fod/gulv)

VOLUMEN
30 liter

FARVER
Sort, hvid

GARANTI
En 10 års garanti er gældende for Vipp pedalspande købt efter 2008. Pedalspande købt før 2008 har to års garanti. Se mere under fanen 'Vedligeholdelse'.

Historien om Vipp begyndte i Randers i 1939, da Holger Nielsens kone, Marie, stillede ham et spørgsmål. "Holger", sagde Marie, "Jeg har brug for en skraldespand til min salon. Kan du lave en til mig?". Det blev ordrene, der markerede begyndelsen på Vipp.

Marie havde åbnet en frisørsalon, og som metalsmed vidste Holger Nielsen godt, hvad et godt brugsobjekt var. Så han lavede en pedalspand til Marie - en spand, der fungerer, og som meget få mennesker kan slide op. Han kaldte den Vipp.

”Godt design går aldrig af mode”, plejede Holger at sige. Og han fik ret; Vipp pedalspanden har kun gennemgået ganske få ændringer siden 1939. 

PLEJE AF PULVERLAKEREDE OVERFLADER
Hold pulverlakerede overflader rene og tørre. Brug en fnugfri fiberklud/blødbørste med varmt vand og en mild sæbe til almindelig rengøring af både ru og glatte pulverlakerede overflader. For en grundig rengøring aftages gummidele og påsættes igen efter grundig aftørring.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter på ru (sorte) pulverlakerede overflader: Brug en fnugfri fiberklud og en mild kalkfjerner egnet til lakerede overflader. Rens med vand og aftør produktet.

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.
Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Silikonespray kan påføres for en flot finish.

Se videoen

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser