Vipp11

Toiletbørste

Køb online

$ 199,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp11

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Som et uundværligt redskab til badeværelset har Vipp toiletbørsten et tydeligt slægtskab med Vipp pedalspanden. En gummiring i toppen af toiletbørsten sikrer lufttæthed mens ekstra vægt i bunden af basen sikrer god stabilitet. For at undgå unødigt spild kan børstehovedet og inderrøret udskiftes.

MATERIALER
Rustfrit stål, pulverlakeret stål, gummi

DIMENSIONER
43,5 (L) x 9 (Ø) cm 

FARVER
Sort, hvid

'Da jeg designede toiletbørsten, havde jeg hverken tegninger eller specifikationer - kun viden om materialerne og et ønske om at arbejde med ingredienserne fra min fars pedalspand på en ny måde. Jeg begyndte med at give toiletbørsten form efter et nedløbsrør, jeg fandt på fabrikken, og derefter tog produktet form.'
- Jette Egelund, ejer af Vipp og datter af grundlægger Holger Nielsen

Toiletbørstens inderrør kan fjernes for rengøring, og børstehovedet er udskifteligt.

PLEJE AF PULVERLAKEREDE OVERFLADER
Hold pulverlakerede overflader rene og tørre. Brug en fnugfri fiberklud/blødbørste med varmt vand og en mild sæbe til almindelig rengøring af både ru og glatte pulverlakerede overflader. For en grundig rengøring aftages gummidele og påsættes igen efter grundig aftørring.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter på ru (sorte) pulverlakerede overflader: Brug en fnugfri fiberklud og en mild kalkfjerner egnet til lakerede overflader. Rens med vand og aftør produktet.

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.

Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen og forårsage rust.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Silikonespray kan påføres for en flot finish.

Se videoen

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser