Vipp8

Håndklædestang

Køb online

$ 259,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp8

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp håndklædestangen er en funktionel tilføjelse til ethvert badeværelse. Håndklædestangen er udstyret med en gummibelagt fordybning, som danner en skridsikker overflade og forhindrer, at våde håndklæder falder ned.

MATERIALER
Rustfrit stål, gummi

DIMENSIONER
61 (L) x 6 (B) cm

FARVE
Rustfri stål

'Vi ser på hvert nyt Vipp produkt, vi designer, som et redskab brugt til at udføre en opgave, så det skal være funktionelt og skal kunne holde i mange år. Vipp håndklædestangen er en tydelig forlængelse af de øvrige Vipp badeværelsesprodukter. Samspillet mellem detaljeret forarbejdning og et klart afsæt i funktion afspejles i et rendyrket og forenklet, industrielt formsprog, som giver produkterne en stærk sammenhængskraft.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.
Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Silikonespray kan påføres for en flot finish.

Se videoen

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser