Vipp12

Sugekop, 2 stk.

Køb online

$ 45,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp12

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp sugekoppen er fremstillet i rustfrit stål og gummi og er en praktisk lille hjælper i badeværelset eller køkkenet. Montér produkter som Vipp bruseskraberen eller opvaskebørsten sikkert på glatte overflader uden at bore i fliser eller vægge. Aktivér sugekoppen ved at skubbe krogen opad, og den suger sig fast til overfladen. Det syrefaste stål gør det muligt at placere sugekoppen i vådrum uden risiko for korrosion.

Fås i pakker á to stk.

MATERIALE
Rustfrit stål, gummi

DIMENSIONER
44,5 x 45,5 mm

FARVER
Rustfrit stål

'Sugekoppen er en lille hjælper i hjemmet, som er let at montere og afmontere uden at efterlade mærker. Et funktionelt lille redskab i holdbare materialer og stilrent design, som matcher den øvrige Vipp produktfamilie.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.
Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Påfør et meget tyndt lag silikone på sugekoppens gummiflade for at forhindre den i at udtrørre. Lad vaselinen tørre i ca. 10 min. før sugekoppen monteres igen. 

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser