Vipp268

Bordskåner, 2 stk.

Køb online

$ 85,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp268

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Dæk dit bord med et funktionelt bordskånersæt fra Vipp. Sættet består af en lille og en stor bordskåner, der passer ind i hinanden. Bordskånerne er udskåret med laser i 3 mm massivt rustfrit stål. Forhøjningerne på stålringene er fremstillet af silikonegummi, der tåler op til 275 grader og garanterer, at det varme køkkenudstyr står godt fast, samtidig med at bordoverfladerne beskyttes.

MATERIALER
3 mm massivt, børstet rustfrit stål, silikonegummi
Tåler maskinopvask

DIMENSIONER
Stor bordskåner: 200 (Ø) mm
Lille bordskåner: 152,8 (Ø) mm

FARVE
Rustfri stål

'Vi blev inspireret af måden hvorpå tandhjul passer ind i hinanden, da vi designede Vipp bordskåneren. Resultatet er to hjul i holdbare materialer, der passer til de øvrige produkter i Vipps portefølje.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.
Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

PLEJE AF GUMMIDELE
Gummidele og -overflader rengøres med en fugtig klud. Silikonespray kan påføres for en flot finish.

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser