Vipp522

Væglampe

Køb online

$ 425,00

Farver

Antal

  • <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • >

Vipp522

Se flere billeder

Beskrivelse
Bag designet
Vedligeholdelse
Video
Kundeservice

Vipp væglampen er udstyret med analoge detaljer såsom en justérbar arm til fokuseret lys og fingerskruer til at låse lampens position. En perforeret lampeskærm kombineret med matteret, støbt glas sikrer et behageligt lys. 

Vipp lamper har en tidløs funktionalitet, og med en udskiftelig LED pære er lamperne tilpasset den hurtige udvikling inden for moderne lysteknologi.

MATERIALER
Pulverlakeret aluminium, rustfrit stål, silikone, glas

LEDNING
2 m/79 tommer stofbeklædt ledning med stik

VÆGT
1,5 kg/3.3 lbs

FARVE
Sort

LYSKILDE
Leveres med en udskiftelig LED pære.
Europa: P45, 6W, E14, 470lm, CRI Ra90, 2700K
Nordamerika/Canada: P45, 5,5W, E12, 470lm, CRI Ra80, 2700K

Kompatibel med pærer i energiklassen A++ - E.
Europa: E14 max 15 Watt
Nordamerika/Canada: E12 max 22 Watt

IP KLASSIFIKATION
20 (zone 3)

DÆMPNING
Dæmpning er muligt, hvis lampen udstyres med en dæmpbar LED pære og en tilhørende kontakt

Vipps lampeserie består af fem lamper til gulv, loft, væg og bord og er en hyldest til mere end 77 års stålarbejde kombineret med en ambition om at erstatte verdens forgængelige produkter med tidsløse redskaber.

'Vipps lamper er tidsløse i deres funktion ved at være udstyret med en udskiftelig LED pære, som gør det muligt for dig løbende at opdatere din Vipp lampe til den bedste lyskvalitet i takt med udviklingen inden for LED teknologi.'
- Morten Bo Jensen, Chefdesigner hos Vipp

Rengør din Vipp lampe med en blød, fugtig klud. Husk altid at afbryde strømmen, før du rengør lampen.

PLEJE AF PULVERLAKEREDE OVERFLADER
Hold pulverlakerede overflader rene og tørre. Brug en fnugfri fiberklud/blødbørste med varmt vand og en mild sæbe til almindelig rengøring af både ru og glatte pulverlakerede overflader. For en grundig rengøring aftages gummidele og påsættes igen efter grundig aftørring.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter på ru (sorte) pulverlakerede overflader: Brug en fnugfri fiberklud og en mild kalkfjerner egnet til lakerede overflader. Rens med vand og aftør produktet.

PLEJE AF RUSTFRIT STÅL
Hold rustfrit stål rent og tørt. Rustfrit stål kan blive permanent plettet, hvis vand/fedt/rengøringsprodukter ikke fjernes relativt hurtigt.

Det anbefales jævnligt at bruge et plejeprodukt til rustfrit stål til at gøre overfladen vand- og smudsafvisende. Det gør daglig rengøring med en fugtig, fnugfri fiberklud lettere.

Fedtpletter: Brug sprit eller glasrens til at fjerne fedtpletter. Følg derefter vejledningen ovenfor.

Kalkpletter og misfarvning: Kalkpletter og misfarvninger på rustfrit stål kan forsøges fjernet med varmt sæbevand, en blød svamp og en masse knofedt. Det er vigtigt at bruge en blød svamp for ikke at beskadige den polerede overflade.

Genstridige pletter og rust: Genstridige pletter og rust kan forsøges fjernet ved forsigtig rengøring med et let slibende rengøringsmiddel egnet til rustfrit stål. Rengøringen bør følge strukturen i den polerede overflade. Vær opmærksom på, at denne proces kan ændre overfladens oprindelig udseende.

Følges ovenstående instruktioner vil den rustfrie ståloverflade forblive pæn i mange år. Husk ikke at anvende klorin/stærke rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.

Kundeservice


For spørgsmål eller kommentarer til et produkt eller et køb du har foretaget, er du altid velkommen til at kontakte Vipp kundeservice via mail på info@vipp.com eller tlf. på +45 45 88 88 00

Vipp
Snorresgade 22
2300 København
Danmark

TWITTERFACEBOOK

Sign up for Newsletter

Modtag pressemeddelelser